Lijmen en Kitten
Lijmen en Kitten
Slide_Lijmen-Kitten
Lijmadvies
Slide_Lijmen-Kitten
Lijmadvies

S-product, uw partner in lijmtoepassingen

Het kiezen welke lijm u nodig heeft voor een bepaald materiaal is best lastig. S-Product geeft lijmadvies op maat over lijmen en verpakkingen. Met meer dan 30 jaar ervaring en actuele vakkennis heeft S-Product voor elke lijmtoepassing de gepaste oplossing om materialen met elkaar te verbinden. Niets is voor ons te veel om tot het perfecte eindresultaat te komen!

Onze producten worden met name ingezet binnen de automotivebranche, bouw, industrie en constructie. Samen met ons huismerk S-Product leveren wij onze producten steeds meer onder een private label aan groothandels en wederverkopers.

Lijmsoorten en toepassingen

S-Product biedt 1K en 2K lijmen voor uiteenlopende toepassingen. 1K lijm heeft een hoge flexibiliteit, eenvoudige verwerking en voordeligere prijs. 2K lijm is van extreem hoge kwaliteit en heeft een krachtige en snelle verlijming, waardoor het productieproces een korte doorlooptijd kent. Wij bieden lijmen op basis van polyurethaan, Epoxy, methylmethacrylaat, polyvinylacetaat, SBR, SBS en Neopreen.

De lijmen zijn bruikbaar voor toepassingen als aluminium, beton, composieten, EPS, glas, hout, isolatiemateriaal, karton, kunststof, metaal, natuursteen en meer. In dit overzicht staan alle toepassingen op een rijtje.

Technische sprays

Het is voor de verwerking van producten enorm belangrijk om de juiste verpakkingsvorm te kiezen. S-Product heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, daarom biedt S-Product een productlijn in een lucht aangedreven aerosol, dus zonder drijfgas. Dat is duurzaam en de bussen zijn niet (licht)ontvlambaar, zodat deze verpakking zonder vlamsymbool veilig getransporteerd en opgeslagen kunnen worden.

S-Product voert een breed assortiment aan aerosols voor bouw & industrie, zoals smeringsproducten, reinigingsproducten, conserveringsmiddelen, primers, industriële coatings en lakken.

Lijmadvies nodig?

S-Product is uw partner in het ontwikkelen, formuleren en afvullen van reinigers, smeermiddelen, afdichting, conservering, lijmen en kitten.

Neem contact met ons op voor lijmadvies op maat, meer informatie, vragen of een offerteaanvraag. 

Bel ons op +31(0)6-22500654 of mail naar info@s-product.nl. Wij staan u graag te woord!

Open chat
1
Hello, I am Dirk Jan from S-Product.

Let me know what can I do for you?

- Feel free to ask me -